Reacties na de uitspraak Nederland - • Reactie Komaya

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina


NABESCHOUWING BIJ DE REACTIE VAN DE ADVOCAAT

“Er is duidelijk iets fout op het front van wetgeving in Nederland, en ook in Belgie. Zolang het systeem de mens als prioriteit dient, dan dient het haar doel: het welzijn van de mensheid. Vanaf het moment dat wetten de fundamentele rechten van welzijn van de mens aanraakt uit eigenbelang, dan moet het systeem gaan.

Mij lijkt dat deze zaak aandacht mag krijgen van de media, als voorbeeld van hoe het wetgevende apparaat faalt en als stimulans voor vernieuwing, op alle fronten.
Alle boeken moeten hier open gedaan worden, zodat volledige transparantie gegarandeerd wordt. Zolang we blijven aanvaarden dat er een falende kracht mag regeren over mensen, dan zullen situaties als deze zich voordoen.
Maar het hart van de mensen laat zich niet meer kisten, en mensen beginnen te reageren.

Het wordt tijd dat de wereld begint te reageren vanuit een 'logisch verstand' en authentiek gevoel van verbondenheid en zorg, en niet vanuit verborgen belangen binnen de groep van de zogenaamde wetgevende (on)macht, steunend op oude en inadequate wetgeving, en werkend in totale starheid binnen een systeem dat eigenlijk niemand wil steunen. Ben benieuwd wat er zou gebeuren als iemand in de overheid wordt 'gered' door alternatieve geneeskunde', dan zou ineens een heel andere kijk komen op 'alternatieve geneeskunde', alles is modeleerbaar.

Het is ondertussen geweten - elke dag op een grotere schaal - dat de overheden de UN Codex Alimentarius steunen die aan het einde van 2009 de vitaminen als 'vergif' willen bestempelen, bestraalde voeding verplichten, hormonen in vlees verplichten en kruiden als gif beschouwen en dit dan nog in een wetgeving willen gieten.

Er moet eens werk gemaakt worden van een totaal nieuwe kijk op ziekte en gezondheid.

Wat is er ondertussen gebeurd met Dr. van Eeghem ? Bedankt om dit te laten weten.

Verder mag geweten worden dat er veel meer aan de hand is op de wereld dan een totaal ongebalanceerde wetgeving. Er zijn groeperingen op aarde die er op uit zijn de mensen onwetend te houden over de ware aard van de mens en haar inherente potentieel voor zelfgenezing. Ook daar mag naar gekeken worden, weet dat meer en meer mensen initiatieven zullen steunen om te tonen wat een mens werkelijk kan van 'binnenuit', de menselijke kracht. Het ontwakende DNA in elke mens zal zorgen voor ongelooflijke wijsheid en er zullen mensen zijn die de deur zullen openen voor anderen waardoor 'verborgen agendas' en 'versmachting' van het menselijke potentieel uit de wereld zullen geholpen worden”.

Komaya

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^