Reacties na de uitspraak Nederland - • Open brief Veronique

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

OPEN BRIEF AAN ALLE KRANTEN

De uitspraak over Dr Van Eeghem is zeer betreurenswaardig! Is dit De manier om iemand te bedanken die de titel van dokter ‘waardig’ is?

Wordt het niet de hoogste tijd om even stil te staan en te luisteren naar de stem van chronisch zieke patiënten? Zij ervaren vanuit hun ziek zijn de echte betekenis van een waardige competente dokter! Zij gingen te rade bij vele dokters en zijn ervaringsdeskundigen. Luister en oordeel dus niet vooraleer je zelf hebt ervaren!

Trek dat mistige negatieve gordijn rond Dr Van Eeghem op en proef de ware betekenis van een dokter die alles doet om de patiënt beter te maken.
Mediamensen ook voor jullie is het nodig de dokter te leren kennen achter het verkeerde beeld dat is opgehangen. Ik nodig jullie uit om alles die werd geschreven en gezegd in de media in vraag te stellen.

Als iedereen eens rustig de tijd neemt om de ervaringen met Dr Van Eeghem na te lezen, is hij dan niet meer dan ‘een waardige dokter’? Hij is een hele bekwame arts die een patiënt als mens benadert en behandelt.
Mijn spreken is vanuit ERVARING, dank U voor het luisteren!

Veronique

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^