Reacties na de uitspraak Nederland - • Open brief Chris

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

OPEN BRIEF AAN ALLE KRANTEN

Journalisten blijven onwaarheden herhalen

Wat mij opviel bij de persberichten n.a.v. de uitspraak van het Tuchtcollege in Nederland is dat de journalisten onjuistheden blijven herhalen.

Dr. Van Eeghem is wel op de hoogte van het feit dat ik ervoor heb gekozen om alternatief te worden behandeld. Deze keuze heb ik gemaakt nadat ik verschillende specialisten had geraadpleegd en door de klassieke geneeskunde was opgegeven naar verdere genezing. Ik word nu alternatief verder behandeld door Carine Bolijn, de orthomoleculaire therapeut van het Integraal Medisch Centrum. Bij Dr Van Eeghem kom ik steeds om toezicht te houden op mijn bloedanalyses.

Als reactie op alles wat ik tot hier toe heb gehoord en gelezen, stel ik me de volgende vragen:
”Is een arts strafbaar omdat hij op de hoogte is dat zijn patiλnt ervoor kiest om zijn gezondheidsklachten mede te laten behandelen via alternatieve behandelingen? Dit omdat de huidige medische wetenschap de patiλnt niet verder kan helpen?”

“Waarom zou een Mens die lijdt zijn heil wel mogen zoeken in euthanasie en niet in een alternatieve behandeling? Met andere woorden waarom mag een arts een patiλnt wel bijstaan in de keuze van euthanasie en niet in de keuze van alternatieve behandelingen wanneer je in de klassieke geneeskunde uitbehandeld bent?”

Chris

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^