Getuigenissen - Freddy
Als pijnpatiënt slikte ik heel veel medicatie waardoor ik allerhande bijwerkingen kreeg: diarree, maagpijn en noem maar op.
Ten einde raad zond de huisdokter mij naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Daar leek het precies of ik daar zo maar kwam binnenvallen en men vroeg mij of ik dr. Van Eeghem wilde voor de onderzoeken.

Ik stemde toe en dat werd mijn eerste contact met de dokter. Hij was rustig en luisterde, let wel luisterde, naar wat ik te zeggen had. Hij stelde een maagonderzoek voor, en zo meer. Hij legde mij alles uit en verwees me met de nodige medicatie door naar nog een andere dokter voor de chronische pijnen.
Zo kwam alles in een stroomversnelling en ik kwam terecht in Roeselaere in de pijnkliniek waar ik nu nog altijd patiënt ben.

Ondertussen ben ik al meermaals met dokter Van Eeghem in contact gekomen. Zelfs als ik telefonisch om raad vroeg, kwam hij geduldig aan de lijn en hielp me verder.
Als ik een voorschrift nodig had voor medicijnen voor mijn maag dan schreef hij me dat voor zelfs zonder een vergoeding te vragen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een dokter is op zijn plaats, altijd klaar voor de mens, rustig en vriendelijk.
Waarom men nu zo een spelletje speelt is mij niet duidelijk. Misschien deed hij zijn werk te goed.
Hij werkte niet voor de centen maar voor de mensen. Ik moet volgend jaar weer een onderzoek hebben van mijn maag. Hopelijk kan ik dan weer bij hem terecht.

In afwachting groet ik hem vriendelijk en respectvol, en hoop dat ik straks weer bij hem terecht kan.

Freddy (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^