Getuigenissen - Katrien
Ik ben Katrien en heb al van begin 2000 het CVS. Alles is begonnen na mijn hysterectomie eind '99 met klierkoorts.
Een kennis van mij raadde mij aan om eens bij dr. Van Eeghem te gaan, ze was er vol lof over!

Ik krijg er nu nog de tranen van in mijn ogen als ik aan mijn eerste afspraak met dr. Van Eeghem terugdenk.
Eindelijk een dokter die ECHT naar me LUISTERDE! Die niet sprak van een depressie, want als je moe bent, ben je niet depressief. Hij vertelde me dat ik zéér goede voedingssupplementen nam, maar dat je dat kan vergelijken met een auto: ik nam dus de beste benzine en olie, maar de moter deed het bijna niet meer. Dus moest er aan de motor gewerkt worden.

Met de infusen die ik nu al jaren krijg, voel ik mij al veel beter en wat sterkerder. Door die infusen doet mijn motor het weer veel beter. Voordat mijn jongste dochter voor 6 weken naar Senegal vertrok voor vrijwilligerswerk is ze ook nog met darmproblemen naar dr. Van Eeghem geweest. Nadien had ik een afspraak met de dokter en hoe alert hij was: hij zorgde ervoor dat ik bij haar thuiskomst niet al te zwak stond, want moest ze met een of andere ziekte thuiskomen van Afrika dat ik er toch ook het slachtoffer niet van werd.

Toen voelde ik aan dat we bij dr. Van Eeghem GEEN nummers zijn maar ECHT zijn patiënten. Hij wil alleen het beste voor z’n patiënten.
Hij heeft me al van vele kwaaltjes dat het CVS met zich meebrengt zeer goed geholpen: darmproblemen, migraine,...
Ik mag zeggen: zonder dr. Van Eeghem zat ik met mijn CVS, omdat ik niets meer aankon en ik nergens anders begrip kreeg in de psychiatrie, maar daar ging ik toch op de verkeerde plaats zitten!!!
Het is een dokter uit de duizend! Ik heb zoveel respect voor hem en ik ben hem zo dankbaar dat door hem mijn leven weer wat kleur heeft gekregen, het is niet gelofelijk!

Hoe dr. Van Eeghem onterecht in de media is gekomen verdient hij zeker niet! Ik ben er zelf serieus ziek van geweest. De krassen op zijn ziel zullen met de tijd wel helen, maar het zal wel altijd een litteken blijven.
Het is meer dan genoeg geweest. Ik hoop dat we dr. Van Eeghem met zijn hart op de juiste plaats, vlug weer als een van de allerbeste dokters mogen raadplegen! Daar heb ik alleen niet, maar nog zéér vele andere patiënten van hem zeker nood aan!

Het heeft wat lang geduurd vooraleer ik mijn verhaal kon doen, maar het komt doordat mijn jongste dochter de eerste week van het nieuwe jaar ook is ziek geworden (klierkoorts). De angst die ik had was dat ze ook het CVS zou krijgen net als ik, en dit nam zéér veel energie van mij. Ik was overbezorgd.

Ik blijf alvast duimen, en draag dr. Van Eeghem een warm hart toe!

Katrien (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^