Getuigenissen - Els
Reeds jaren was ik op zoek bij allerhande dokters-specialisten naar een oorzaak en een oplossing voor de steeds erger wordende hoofdpijn, spierklachten en vermoeidheidsproblemen. Halftime werken lukte nog moeizaam en sporten ging helemaal niet meer.

Nooit eerder heb ik een dokter ontmoet die zo begaan is met zijn patiλnten als dr. Van Eeghem.
Bij de eerste consultatie hoorde een uitgebreide vragenlijst waardoor ik voor het eerst het gevoel had dat een dokter het geheel van de klachten bekeek. Met uitgebreide bloed- en urineonderzoeken en scans heeft dr. Van Eeghem eerst alle risico's uitgesloten, vervolgens dank zij zijn enorme medische kennis een juiste diagnose gesteld en daarna een behandeling opgestart.
Na een behandeling van vier jaar ben ik hersteld en zijn de symptomen van CVS zo goed als verdwenen. Ik werk weer voltijds en kan terug sporten.

Dit is toch schitterend werk van deze dokter!!! Bovendien betaalde ik voor een consultatie, die soms meer dan twee uur duurde, nooit meer dan 30 euro. Op alle telefonische vragen kreeg ik steeds vriendelijk antwoord en ook elke mail die ik stuurde werd door de dokter beantwoord.
Mijn vertrouwen in dr. Van Eeghem als arts en mijn waardering voor hem als mens is zeer groot en dat zal ook altijd zo blijven!

Els (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^