Getuigenissen - Suzy
Enkele jaren geleden moest ik een kleine medische ingreep ondergaan, maar er ging iets fout en tengevolge daarvan volgden nog enkele ingrepen. Daarna had ik jaren continue pijn bij het zitten.
Sindsdien heb ik allerlei manieren gezocht om me van die pijnen af te helpen en ben ik in het Integraal Medisch Centrum in Nederland terecht gekomen waar ze me op een professionele en respectvolle manier geholpen hebben.
Ik kan terug normaal zittend mijn werk doen en in de auto zitten is geen marteling meer. Ik ben er nog steeds in behandeling voor andere medische problemen die ook verbeteren, dit dank zij de hulp van dr. Van Eeghem en Carine.

Ik stel me de vraag: zal ik ....en nog vele anderen.... nu mijn verdere behandeling ontnomen worden? Met welk recht?
Als je in behandeling gaat bij om het even welke dokter, specialist of therapeut, dan is dat de keuze van de patient. Je gaat op zoek naar hulp en de ene kan je helpen en de andere niet.

Enkele eeuwen geleden geloofden ze niet dat de aarde rond was!!! Er werden mensen op de brandstapel gezet door het ongeloof en onbegrip van medemensen. Kan dit inderdaad nu nog??????
We zijn 2008, een eeuw waar er geen grenzen meer zijn, drugs, sex, criminaliteit, alles kan.... maar mensen proberen van hun pijn af te helpen is blijkbaar NU wel een misdaad.

Ik heb een enorme eerbied voor dr. Van Eeghem en ben hem ontzettend dankbaar voor zijn deskundige hulp bij mijn medische problemen. Ook Carine en de andere medewerkers van het Integraal Medisch Centrum dank ik voor hun liefdevolle steun en hulp.

Suzy (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^