Getuigenissen - Chris 2
Zes jaar geleden kon ik niet meer werken, wegens CVS.

Hij was de eerste arts die me au serieux nam: door een hele reeks (klassieke) testen te laten uitvoeren, die voordien nog geen enkele arts had laten doen.

Dr. Van Eeghem heeft inzicht in het totaalbeeld van de oorzaken van CVS, en vandaar dat zijn onderzoeken ook duidelijk gericht waren.
Er kwamen, bij de interpretatie van deze testen, dan ook heel wat duidelijke symptomen en oorzaken aan het licht. Ook daardoor kreeg ik (na een lange lange zoektocht) het gevoel dat ik werkelijk au serieux genomen werd, eindelijk kreeg ik toch wat inzicht in het complexe geheel van symptomen en oorzaken waaruit mijn ziekte bestond.

Dr. Van Eeghem heeft inzicht in verbanden die gelegd kunnen worden tussen symptomen die vaak voorkomen bij CVS. Hij is een zeer bekwame specialist.
Andere artsen hebben amper een totaalinzicht in oorzaken en symptomen van CVS, zij doen maar wat aan (willekeurige keuze van testen, geen inzicht in verbanden...).

Ik heb Dr. Van Eeghem ervaren als een zeer deskundige arts, die door en door betrokken was bij zijn job, en bij het feit dat het hier om mensen ging. Hij is misschien wel een idealist, voor hem gaat het erom om zoveel mogelijk mensen werkelijk te genezen. Hij legt zich misschien niet altijd voor 100% neer bij de grenzen van de klassieke geneeskunde.
Hij was de eerste arts die me niet zei: "hier moet je mee leren leven".

Ik ben inmiddels reeds vier jaar en een half terug aan het werk.

Ik blijf hem dankbaar voor de rol die hij gespeeld heeft in mijn genezingsproces.

Chris (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^