Getuigenissen - Chr.
Nog maar eens is het bewijs geleverd dat er met sommige persberichten zeer omzichtig moet worden omgesprongen. Zo werd met veel ophef de resultaten van de analyse van een flesje uitgebracht. Het zou enkel water en alcohol bevatten.

Een tι gemakkelijke en voorbarige conclusie! Hoe goed een labo ook mag zijn, het kan met de huidige klassieke wetenschappelijke middelen NOOIT de garantie bieden dat het alles (en vooral nieuwe producten) kan detecteren.

Het draait bijgevolg hier niet zozeer over de inhoud van een flesje, maar om de toepassing van wellicht nog te ontwikkelen nieuwe opsporingstechnieken. Water en alcohol dienen immers uitsluitend om respectievelijk IETS te verdunnen, of te bewaren.

Ik blijf nu meer dan ooit rotsvast overtuigd in de onschuld en de eerlijke bedoelingen van deze arts. De resultaten en getuigenissen zijn er ook naar. Zijn enige betrachting is om oplossingen te vinden om vooral patiλnten die uitbehandeld zijn in de klassieke geneeskunde, verder te helpen. Om het geld is het hem zeker niet te doen, daarvoor ken ik hem te goed.

Hoogtijd dat niet de sensatie maar de waarheid binnenkort definitief zijn rechten krijgt!

Chr. (Naam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^