Getuigenissen - Veronique
LAAT ONS ALLEN KIJKEN NAAR DE WAARHEID!

Met dit artikel willen wij de waarheid en de werking van het Integraal Medisch Centrum Maria Magdalena, duidelijk naar buiten brengen!
Wanneer U voor de eerste maal het Centrum bezoekt, dan krijg je daar de volledige uitleg over de werking van het Centrum, je maakt kennis met dr. P. Van Eeghem die jouw volledige medische gegevens vraagt en die dan ook alle nodige medische onderzoeken doet.

Wanneer U daarentegen kiest voor een orthomoleculaire behandeling, dan komt U bij Mevr. C. Bolijn die een natuurgeneeskundige is en U haar volledige werking uitlegt, en U daarbij ook adviseert om uw klassieke medicatie, indien U deze neemt, verder te zetten en dit onder begeleiding van dr. P. Van Eeghem, of hun arts.

Dr. P. Van Eeghem heeft nog nooit of te nimmer iemand gevraagd om zijn klassieke medicatie te stoppen, eenieder die bij hem patient is, zal deze regel bevestigen.

Daarom juist is de werking van het Integraal Medisch Centrum Maria Magdalena zo goed, nl. als mensen ZELF voor natuurgeneeskunde kiezen, is het dan niet perfect als ze deze kunnen combineren met de klassieke geneeskunde, en volledig onder controle staan van een klassieke specialist!

Maar als mensen zijn advies om klassieke behandelingen bij te starten, niet willen volgen, kun je dan de dokter aansprakelijk stellen?

En als we dan spreken over een aanvullende energiebehandeling, “de bank” zoals de mensen het noemen: niemand wordt gedwongen om deze behandeling te volgen, en als jij geen verandering zou voelen, zou jij die dan nog volgen? Maar laat energiebehandelingen, energie zijn, en laat deze vooral geen fantasie en sensatie opwekken!
Laat ook hierin duidelijkheid naar voor komen en laat mensen hierop antwoorden die het vanuit zichzelf ervaren hebben!

Dr. P. Van Eeghem is een zeer gewaardeerde arts en zeer terecht ook. Ook Mevr. C. Bolijn is een zeer gewaardeerde natuurgeneeskundige, ook haar medewerksters zijn ervaren mensen. Het is een Centrum waar KENNIS hoog in het vaandel wordt gedragen!

Laat ons allen kijken naar de WAARHEID vooraleer we ook maar kunnen OORDELEN!

Veronique (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^