Getuigenissen - Ineke
Sinds april word ik met succes behandeld in het Integraal Medisch Centrum door o.a. dr. Van Eeghem, arts.
Ik ben blij dat in dit centrum de mogelijkheid bestaat dat de allopathie en de alternatieve geneeskunst samenwerken en bij mij tot goede resultaten hebben geleid.

Ik erger mij mateloos aan het wijzende vingertje van de media en met name de tuchtcommissie die de heer Van Eeghem zwart maken; in Nederland uit zijn ambt zetten en in Belgiλ schorsen.

Ik ben zelf verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak en de afgelopen 30 jaar is genoemde samenwerking, alhoewel jammer genoeg niet eenvoudig te vinden, een prima combinatie gebleken.

Het wordt eindelijk tijd, dat de medische wereld eens verder kijkt dan de eigen wereld; in andere landen blijkt dat een succes te zijn. Elke stroming op zich heeft goede inzichten en werkwijzen doch door deze met elkaar te verbinden is er meer mogelijk dan dat ieder apart kan bereiken.
Dit bleek uit de samenwerking met de heer Van Eeghem en zijn collega in het Integraal Medisch Centrum in Roosendaal. Slecht dat ook nu weer een scheiding wordt bekrachtigd door het Medisch Tuchtcollege.
Niet luisteren naar de ander en zondermeer je standpunt als enige ware te beschouwen is kortzichtig.

Ik vind dat een centrum als het Integraal Medisch Centrum bestaansrecht heeft en dat de heer P. Van Eeghem evenals zijn collegae er deel van uit moet maken.

Ineke (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^