Getuigenissen - Veerle 1
In 1997 kreeg ik een chronische hoofdpijn. Na een zoektocht van 5 jaar waarbij ik van de ene naar de andere dokter werd doorverwezen, kwam ik terecht bij dr. Van Eeghem. De arts die uitgebreid naar mijn verhaal luisterde en notities nam. Ik voelde mij au serieux genomen en volledig begrepen.

Na uitgebreide onderzoeken zoals o.a. bloed- en urineonderzoek, scans, … kreeg ik de juiste diagnose. Meteen kreeg ik ook te horen dat het genezingsproces van lange duur zou zijn.
Zijn deskundige uitleg, het juist inschatten van de graad van de ziekte en de begripsvolle houding, zorgden ervoor dat ik het vertrouwen had in goede handen te zijn. Meteen werd de behandeling opgestart.
Wat mij daarbij opviel was dat het lichaam als geheel werd behandeld. Eindelijk had ik een handvat waaraan ik me kon optrekken!

Na 1,5 jaar behandeling bij dr. Van Eeghem, kon ik het werk hervatten en besloot ik ook te gaan studeren. Dit om in andere werkomstandigheden te kunnen werken en zo hoopte ik op genezing.
In die periode kreeg ik 2 regressies en steeds dank zij de adequate hulp van dr. Van Eeghem werd ik weer beter. Hij steunde mij in mijn opzet en dit heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf 2003 voltijds het werk kon opnemen.

Steeds stond dr. Van Eeghem open voor mijn inbreng in de lange en moeilijke zoektocht naar genezing en ging hij in overleg met andere deskundigen. Het feit dat ik heb doorgezet en mijn gezondheid er sterk op vooruit is gegaan, dank ik volledig aan dr. Van Eeghem.

Veerle (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^