Getuigenissen - Martine
Ik ben bij dr. Van Eeghem terechtgekomen toen ik na een lang aanslepende klierkoorts totaal uitgeput was.
Het eerste wat me opviel was dat hij zijn tijd nam om naar mijn verhaal te luisteren en dat hij mijn medische klachten au serieux nam. Ik voelde mij direct begrepen omdat hij zeer goed beseft wat chronisch vermoeide mensen doormaken.

Hij neemt zeker geen risico's: na de resultaten van een eerste bloedanalyse stuurde hij me voor een beenmergpunctie door naar de dienst hematologie van een ziekenhuis om een bloedziekte al dan niet te kunnen uitsluiten.

Dr. Van Eeghem bekijkt gezondheid en een genezingsproces in een ruime context. Genezing is immers meer dan een pilletje innemen.
Hij hecht terecht veel belang aan een aangepaste voeding. Bovendien beseft hij als geen ander hoe nefast problemen in het gezin en/of op het werk zijn voor de gezondheid.

Mijn ervaring is dat hij een zeer grote kennis heeft inzake chronische vermoeidheidsproblemen.

Dat hij tijd maakt voor zijn patiλnten uit zich ook in het feit dat hij tussen twee consultaties door bereikbaar is via mail. Hij is zeer bezorgd over zijn patiλnten. Insinuaties (in de pers) dat het hem voor het geld te doen is, vind ik dan ook zeer ongepast.

Ik onderteken zeker de petitie want ik hoop dat ik verder bij dr. Van Eeghem kan worden behandeld.

Martine (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^