Getuigenissen - Nikolaas
Ik ben in contact gekomen met Dr. Van Eeghem in 2004. Ik had klachten die deden denken aan een burn-out of eventueel zelfs CVS.

Het contact met de dokter was ZEER goed! Ik herinner me de dokter als een warme persoon die tot het uiterste ging voor zijn patienten. Ik ben een 10-tal keer bij hem op consultatie geweest, die telkens uitliep tot een uur of zelfs langer. En vaak moesten we dan op het einde van de consultatie zo snel afsluiten dat Dr. Van Eeghem zei betaal de volgende keer maar, en zo is het bijna altijd gelopen... De dokter heeft in zijn vrije tijd op zondagen soms lange antwoorden gestuurd op emails van mij met vragen over mijn gezondheid. Echt fenomenaal!!

Ik ben al in contact gekomen met veel dokters maar dit is de beste ervaring ooit met een dokter. De emotionele voeling die Dr. Van Eeghem had met zijn patienten is ongelooflijk, hij wil zo hard iedereen genezen en dat heeft hem de das omgedaan, want mensen waar de klassieke geneeskunde en ook Dr. Van Eeghem zelf geen uitweg meer kenden, daar koos Dr. Van Eeghem om samen te werken met een alternatieve geneesvrouw uit Nederland. Hij zei me nog letterlijk in die tijd anno 2004 : ΄Voor sommige mensen is er geen uitweg meer in de klassieke geneeskunde en een klein aantal daarvan heb ik doorverwezen naar Carine Bolijn...het enige wat ik kan vaststellen is dat de resultaten over het algemeen zeer bevredigend zijn ondanks het feit dat ik zelf niet begrijp hoe ze het doet. Maar in die bijzondere situaties waar mensen nergens nog kunnen geholpen worden en er nergens nog een uitweg is, is dit een goede mogelijkheid. Mijn ervaringen met de enkelingen die ik doorverwees zijn zeer goed΄ . Dr. Van Eeghem heeft me NOOIT opgedrongen om naar Nederland te gaan, nooit voorgesteld zelfs. Alleen omdat de persoon die me doorverwees wist over Carine Bolijn heb ik er ook bij Dr. Van Eeghem naar gevraagd en dan heeft hij dus bovenstaande uitleg gegeven, zonder ook maar 1 keer te suggereren dat ik zou kunnen gaan bij haar.

Dr. Van Eeghem is de enige specialist van de vele die ik toen bezocht heb die op basis van onderzoeken en gesprekken met overtuiging meermaals bevestigde dat ik ZEKER geen CVS heb, maar een burn out. Dit was voor mij een belangrijke diagnose die inderdaad ook de waarheid was. Ik heb me dan laten behandelen tegen burn-out en depressie en ben er zo volledig bovenop geraakt. Met enorme dank aan Dr. Van Eeghem.

Onlangs, anno juli 2010, heb ik opnieuw contact opgenomen met Dr. Van Eeghem. Ik ben namelijk zelfstandige, 29 jaar oud, met een zelfopgebouwd ondertussen internationaal bedrijf met heel wat medewerkers en een omzet van meer als 5 mio euro...Mijn leven is enorm hectisch en om te vermijden dat ik hetzelfde zou tegenkomen als toendertijd ben ik nu preventief op consultatie beginnen gaan bij Dr. Van Eeghem met de vraag als hij mij wil coachen op het vlak van gezondheid-stress-voeding. Ik ben 2 weken geleden, na 6 jaar dus teruggeweest en ik ben heel tevreden hiermee. Ik heb 200 procent vertrouwen in de dokter en kan iedereen aanraden om op consultatie te gaan bij Dr. Van Eeghem. Hij is 1 van de weinige specialisten die ik al gezien heb die het lichaam holistisch bekijkt en waar je terecht kan voor verbanden tussen voeding en darmen en depressie en stress etc...De schat aan kennis en ervaring die deze man heeft zijn voor mij gewoon legendarisch.

Groetjes,

Nikolaas (Familienaam en adres gekend)

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^