Reacties na de uitspraak Nederland - • Reactie Nicole

Terug naar homepagina


Dit verhaal over het seksleven van VLD-ers is volgens mij niet echt schadelijk voor de betrokkenen. Wat niet het geval is met wat er in de media verteld is over dokter Van Eeghem:

Zodra bekend was dat hij in Nederland levenslang was geschorst, is dit alles breed uitgesmeerd in kranten, radio en televisie, duidelijk zonder dat er ook maar iets werd gecheckt en zonder dat het vonnis in Nederland onder de loep werd genomen. Onmiddellijk had Eιn een 'getuige', die eigenlijk nooit aanwezig was bij de consultaties. En zo kan ik nog een tijdje doorgaan.

Uiteindelijk is dokter Van Eeghem door de Orde van Geneesheren over de hele lijn vrijgesproken van wat hem ten laste werd gelegd. Hij werd uiteindelijk slechts voor een korte periode geschorst omdat hij

  • de orde niet op de hoogte had gesteld van zijn activiteiten in Nederland
  • de lecher-antenne gebruikte voor het onderzoeken van zijn patiλnten, die hij met de klassieke methoden niet kon helpen (er zijn honderden dokters die met dit instrument werken en daarmee goede resultaten halen en zaken ontdekken die zelfs met bloedonderzoek niet gevonden worden - ik ken er persoonlijk)

Dokter Van Eeghem is door de media ten onrechte aan de schandpaal genageld en heeft daar heel veel schade van geleden. Door de grote heisa in de media is hij zelfs ten onrechte ontslagen in het AZ Groeninge te Kortrijk.

Het vonnis moet worden afgewacht : iedereen is onschuldig, totdat het tegendeel bewezen is ! Zo klonk het niet in de media : dokter Van Eeghem werd beschreven als een crimineel. Zonder meer een schande. En hebt u er nog iets over gelezen of gehoord in de media toen bleek dat hij vrijgesproken is van wat hem ten laste werd gelegd ???

Nicole

Terug naar homepagina

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^