Reacties na de uitspraak Nederland - • Reactie Frieda

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina


Ik ben reeds vijf jaar patiλnte bij dr. Van Eeghem en wens te reageren op alle heisa rond zijn persoon.
Ik moet jullie het tegendeel beweren. Ik vind de hele zaak beschamend.

Hij is een competente dokter die steeds bereid is je bij te staan, zowel op consultatie als via de telefoon. Nooit laat die dokter je in de steek. Hij neemt veel tijd om naar al je klachten te luisteren wat je niet kan zeggen van iedere andere dokter. En ik heb er al vele moeten consulteren, vooral in het begin van mijn ziekte. Maar bij het eerste consult bij dokter Van Eeghem had ik voor het eerst het gevoel dat er eindelijk iemand naar mijn steeds erger wordende klachten bleef luisteren. Hij was ook degene die een diagnose uitsprak die ik kon geloven want over alle diagnoses las ik boeken, maar herkende mijn klachten niet.

Ik zou willen dat al die heisa stopt want zo een competente dokter uitschakelen heeft meer gevolgen dan jullie denken.
Zovele patiλnten met mij zijn enorm droevig geweest dat iedereen ons zo maar in de steek liet toen hij ontslagen werd in AZ Groeninge te Kortrijk.
Ik kon wel een andere dokter raadplegen die van plan was me lam te leggen met valium, mijn maag naar de vaantjes want ook tilcotil en dan nog zantac om de nevenwerking van tilcotil te verdoezelen...

Laat dokter Van Eeghem gewoon zijn competent werk verder zetten en laat het in godsnaam stoppen met die persoon door het slijk te halen.

Frieda Delaere

Volgende reactie  |  Terug naar homepagina

Print deze pagina Print deze pagina

^ Boven ^